Tip van de maand September 2017

De Huurdersbond Ede e.o.  gaat maandelijks een tip gegeven hoe u makkelijk geld kunt besparen. Eenvoudige tips waarvan u denkt: Dat wist ik al! Maar toch valt het ons op dat de besparingen vaak blijven liggen of vlot vergeten worden. Ons motto is:

Alleen een oen, let niet op zijn poen

Tip van de maand: vraag energie advies

Energie besparen lijkt velen lastig. Tientjes per maand liggen voor het grijpen. Denkt u eens aan onnodig energieverbruik, bijvoorbeeld door onzuinige of slecht gevulde wasapparatuur. Lampen die aan blijven staan. Apparaten die aan blijven of voortdurend op standby. Lampen die veel te veel verbruiken, switchen van energieleverancier en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wilt u meer weten neem dan contact op met een van onze energiecoaches. Zij komen graag bij u thuis om nog veel meer energie-bespaartips te geven. De energiecoach bekijkt op zijn eerste bezoek samen met de bewoners de energierekening en neemt een checklist met hen door. Aan bod komen vragen als ‘Zet u de thermostaat lager als u naar bed gaat?’ Vervolgens wordt een concreet plan gemaakt met allerlei tips en een besparingsdoel. Na het intakegesprek komt de coach nog eens langs om te zien hoe het gaat en ten slotte is er een evaluatiegesprek.

Een afspraak met hen maken kan via energiecoach.ede@gmail.com. Direct doen!

 Huurdersbond Ede en omgeving